Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Aparatura si dispozitive medicale » Baterii » Baterii DURACELL AA Turbo Max Duralock, 3+1 bucatiBaterii DURACELL AA Turbo Max Duralock, 3+1 bucati

Cod: 11117
Producator: Duracell
Cod producator: 5000394039742
In stoc: Da
8.79 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 
Baterii DURACELL AA Turbo Max Duralock, 3+1 bucati

Bateriile Duracell Turbo Max va ofera o performanta de incredere si putere de lunga durata pentru o gama larga de produse de zi cu zi.

Va puteti baza pe bateriile Duracell Turbo Max pentru alimentarea camerelor digitale, consolelor de jocuri portabile, aparatelor de ras, telecomenzilor, CD playerelor, jucariilor motorizate, lanternelor, periutelor electrice etc. Bateriile au functie de verificare a puterii Powercheck TM. Cu PowercheckTM puteti verifica nivelul bateriei. Duralock - 10 ani de prezervare a puterii - pana la 10 ani de depozitare. Cea mai de lunga durata baterie de la Duracell (vs Duracell Alkaline AAA) + PowercheckTM. Folosite cel mai bine la produse frecvent utilizate. Cu testerul PowercheckTM integrat pe orice baterie Duracell Turbo Max obtineti mai multa putere si mai putine deseuri - singura functie a bateriei care previne deseurile.