Orezul este un aliment sarac in lipide ce faciliteaza digestia. Orezul uscat are o culoare bruna inainte de gatire. Aceasta se datoreaza unui pre-tratament unic (uscare) al orezului nedecorticat in apa calda si vapori care permit sa se pastreze in mare parte vitaminele si proprietatile nutritionale ale orezului. Orezul uscat este simplu si rapid de preparat si rezultatul este intotdeauna optim. In timpul fierberii orezul se albeste si se topeste. Uscarea permite orezului sa ajunga la o calitate optima dupa fierbere pentru prevenirea boabelor de a se lipi sau de a se deteriora dupa o fierbere prelungita. ..
Adauga Recenzie Produs
Recenzii Produs
0
0 Nota
|
0 Recenzii
Nu exista inregistrari
Selecteaza Optiune
Incercam sa va reconectam la Server...
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare🗙