Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Suplimente afectiuni » Boli ale aparatului urinar » Urisan GR 30 trablete Sun wave PharmaUrisan GR 30 trablete Sun wave Pharma

Cod: 10587
Producator: Sun Wave Pharma
Cod producator: 6425746002158
In stoc: Da
66.67 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 

Urisan GR 30 trablete Sun wave Pharma 

 

Capsulele Urisan GR (30 CPS) reprezinta remediul naturist ideal pentru prevenirea si tratarea infectiilor sau ale inflamatiilor urinare repetate, fiind recomandat ca tratament complementar in infectiile tractului urinar, pe langa medicamentele antibiotice. Alcatuit din extract de afine, recunoscut inca din antichitate pentru efectele sale benefice in infectiile urinare, Urisan actioneaza eficient pentru inhibarea adeziunii bacteriei Helicobacter Pylori, implicata frecvent in producerea ulcerului gastro-duodenal. Administrat ca post-tratament antibiotic in infectiile de tract urinar, suplimentul alimentar Urisan scade riscul unor eventuale recidive ale acestor afectiuni.

 

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Urisan pentru tractul urinar

Indicatii Urisan:

Prevenirea infectiilor si inflamatiilor urinare repetate;

Infectiile de tract urinar (in asociere cu tratamentul antibiotic);

Post-tratament antibiotic in infectiile de tract urinar.

Urisan este un produs natural din extract de afine eficient in infectiile urinare. Numeroase studii au aratat ca extractul de afine poate preveni eficient recidiva infectiilor urinare si poate fi folosit pe termen lung fara a avea efectele adverse ale terapiei antibiotice prelungite.

 

Proantocianidele (PAC) din compozitia extractului de afine inhiba adeziunea fimbriilor bacteriene de epiteliul urinar. Efectul antiadeziv dureaza pana la 10 ore de la administrare. Actioneaza pe tulpinile de Escherichia coli (responsabile de 85% din infectiile urinare) sensibile la antibiotice dar si pe cele rezistente. 

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Urisan pentru tractul urinar

extract de afine 300 mg

D-manoza 500mg

Modul de administrare al suplimentului alimentar Urisan pentru tractul urinar

- 2 capsule/zi cu cantitate suficienta de lichid


© Farmacia Salix 2016 | 
Urisan GR 30 trablete Sun wave Pharma