Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Suplimente afectiuni » Hemoroizi » Devaricid plusCDevaricid plusC

Cod: 1502
Producator: Biofarm
Cod producator: 59453307
In stoc: Da
28.92 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 

Devaricid Plus C 

 

Forma Farmaceutica 
Comprimate filmate

Concentratia 
450 mg diosmina micronizata, 50 mg hesperidina micronizata, 10 mg vitamina C

Compozitie 
Un comprimat filmat contine diosmina micronizata 450 mg, hesperidina micronizata 50 mg, vitamina C 10 mg si excipienti: celuloza microcristalina 101, glicolat sodic de amidon, stearat de magneziu, talc, gelatina, oxid negru de fier, oxid rosu de fier, oxid galben de fier, polietilenglicol, alcool polivinilic, dioxid

Actiune 
Devaricid Plus C sustine functionarea normala a venelor, capilarelor si a vaselor limfatice. Acest produs ajuta la restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari, reda functionalitatea si elasticitatea venelor si readuce la valori normale rezistenta si permeabilitatea capilarelor. Este util persoanelor care resimt neplaceri determinate de functionarea defectuoasa a sistemului venos (senzatia de picioare grele, umflate, dureri la nivelul gambelor) precum si acelora care au hem le provoaca dureri locale. Bioflavonoidele (diosmina si hesperidina) fa absorbtia vitaminei C. Administrata i mpreun bioflavonidele, vitamina C are o maimare efi actiunea sa de sustinere a integritatii si vaselormici de permeabilitatii normale a peretilor vaselor de s a nge.

Prin administrare concomitenta, vitamina C si hesperidina i si potenteaza reciproc actiunea, cresc a nd astfel efectul de consolidare a peretilor vasculari.

Comprimatele se iau cu putina apa, i n timpul meselor.

Conditii de pastrare 
A se pastra la temperaturi sub 25 ° C, i n ambalajul original.

Utilizare 
C a te 1 comprimat filmat de 2 ori pe zi, i n timpul meselor.

La nevoie, atunci c a nd senzatiile neplacute cauzate de hemoroizi ( i n special durerile) sunt foarte intense, se pot utiliza c a te 2 comprimate de 3 ori pe zi, timp de 4 zile, scaz a nd apoi la 2 comprimate de 2 ori pe zi, timp de 3 zile. Dupa aceste 7 zile se va continua cu c a te 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Ambalare
Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate filmate


© Farmacia Salix 2016 | 
Devaricid plusC