Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Mama si copilul » Biberoane si tetine » Biberon anticolici classic Pinguin, 260ml, Philips AventBiberon anticolici classic Pinguin, 260ml, Philips Avent

Cod: 12846
Producator: VAVIAN PHARMA
Cod producator: 8710103868842
In stoc: Stoc limitat
44.34 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 

Biberonul anticolici este conceput pentru a impiedica patrunderea aerului in burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. In timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata in tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului in biberon si a preveni formarea de vid, eliberand aerul catre baza sticlei. Tine aerul in biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.

Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati in timpul noptii decat bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.

La varsta de 2 saptamani, bebelusii hraniti cu biberonul Philips Avent au manifestat mai putine colici si semnificativ mai putina agitatie in timpul noptii comparativ cu bebelusii hraniti cu alt biberon produs de concurenta.

S-a dovedit ca forma tetinei previne aplatizarea acesteia si ingerarea de aer si intreruperile din timpul hranirii asociate acesteia. Colicile sunt provocate de aerul inghitit in timpul hranirii, ceea ce mareste disconfortul in sistemul digestiv al bebelusului. Printre simptome se numara plansul si agitatia.


© Farmacia Salix 2016 | 
Biberon anticolici classic Pinguin, 260ml, Philips Avent