Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Mama si copilul » Suzete si inele pentru dentitie » Set Suzeta rotunda din latex cu inel transparent, 0-18 luni, 2buc, 26110, Baby NovaSet Suzeta rotunda din latex cu inel transparent, 0-18 luni, 2buc, 26110, Baby Nova

Cod: 11461
Producator: Baby Nova
Cod producator: 4001071261105
In stoc: Da
16.50 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 
Suzete rotunde Baby Nova din latex - marime universala (0-18 luni)
Realizate din polipropilena (PP) BPA free

Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A.
Disponibile intr-o singura dimensiune potrivita de la 0-18 de luni. Pentru igiena si siguranta, schimbati suzeta cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare.

Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei.  Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda . Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor.

Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele. Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat!

Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii. Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material.

© Farmacia Salix 2016 | 
Set Suzeta rotunda din latex cu inel transparent, 0-18 luni, 2buc, 26110, Baby Nova