Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Mama si copilul » Biberoane si tetine » Biberon Classic Anticolici cu maimute, Philips Avent, 260mlBiberon Classic Anticolici cu maimute, Philips Avent, 260ml

Cod: 12847
Producator: VAVIAN PHARMA
Cod producator: 8710103868781
In stoc: Stoc limitat
44.34 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 

Biberonul anti-colici este conceput pentru a împiedica patrunderea aerului în burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul, reducând totodata la minimum întreruperile în timpul hranirii. Cu supapa anti-colici integrata, aerul nu este lasat sa patrunda în burtica bebelusului.

Func?ii

  • Supapa anti-colici - conceputa pentru a reduce ingestia de aer
  • Tetina - Usor de prins, textura striata previne aplatizarea tetinei, sistem anti-colici demonstrat
  • Usor de utilizat - usor de curatat si asamblat, design fara scurgeri, 4 piese pentru asamblare usoara

Caracteristici

  • Supapa anti-colici pentru reducerea demonstrata a colicilor

Supapa anti-colici este conceputa pentru a împiedica patrunderea aerului în burtica bebelusului tau, pentru a reduce colicile si disconfortul. În timp ce bebelusul se hraneste, supapa integrata în tetina se flexeaza pentru a permite patrunderea aerului în biberon si a preveni formarea de vid, eliberând aerul catre baza sticlei. Tine aerul în biberon, departe de burtica bebelusului, pentru a reduce colicile si disconfortul.

  • Cu 60 % mai putina agitatie în timpul noptii*

Biberonul Philips Avent anti-colici reduce agitatia. Bebelusii hraniti cu biberoane Philips Avent anti-colici au fost cu 60 % mai putin agitati în timpul noptii decât bebelusii hraniti cu un biberon anti-colici produs de concurenta.*

  • Textura striata previne aplatizarea pentru a asigura hranire neîntrerupta

Forma tetinei permite prinderea sigura, iar textura striata ajuta la prevenirea aplatizarii tetinei, pentru a asigura hranire neîntrerupta, confortabila.

  • Usor de curatat si de asamblat, cu mai putine piese

Biberonul nostru anti-colici are putine piese, pentru asamblare rapida si simpla.

  • Usor de tinut

Biberonul are o forma unica, fiind astfel usor de tinut si de apucat din orice directie.

  • Biberon cu gât larg si colturi rotunjite, pentru curatare usoara

Cu gâtul larg si colturile rotunjite, biberonul nostru poate fi curatat rapid, usor si temeinic. Curatarea usoara ajuta la asigurarea unei hraniri mai igienice.

Gama compatibila de la alaptare la bautul din cana

Combina si potriveste piese ale pompelor de sân, biberoanelor si canilor noastre si creeaza un produs potrivit pentru tine, oricând ai nevoie!

Debite diferite ale tetinelor disponibile

Gama de biberoane Philips Avent anti-colici ofera debite diferite ale tetinelor pentru a tine pasul cu cresterea bebelusului. Retine ca indicatiile de vârsta sunt aproximative, deoarece bebelusii se dezvolta în ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile în pachete cu doua bucati: nou-nascut, debit lent, mediu, rapid si variabil si debit consistent.

Design fara scurgeri

Biberonul nostru anti-colici este conceput pentru a preveni scurgerile în timpul hranirii, pentru o experienta de hranire cu adevarat placuta.


© Farmacia Salix 2016 | 
biberon classic anticolici cu maimute, philips avent, 260ml