Sunt deja client

E-mail
 

Parola
 

Am uitat parola

Sunt client nou×
 
»
Mama si copilul » Suzete si inele pentru dentitie » Suzeta din silicon ortodontica, talia 3, +18luni, 2buc, 28280, Baby NovaSuzeta din silicon ortodontica, talia 3, +18luni, 2buc, 28280, Baby Nova

Cod: 11456
Producator: Baby Nova
Cod producator: 4001071282803
In stoc: Da
16.50 Lei *pret cu TVA

  Recomanda unui prieten

 
Numele tau
 
Email prieten:
    


Detalii produs

 
Aceste suzete sunt realizate din polipropilena (PP) de inalta calitate si nu contin bisfenol A. 
Disponibile cu Talia 1 pentru sugari de pana la 3-6 luni, Talia 2 pentru copii de pana la circa 18 luni si Talia 3 de la 18 luni. 
Pentru igiena si siguranta, schimbati tetina cel mai tarziu dupa 1-2 luni de utilizare. 
Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 min. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei.  Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda. Pentru sugarii sub 3 luni, se dezinfecteaza regulat prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a evita deteriorarea materialelor. 
Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele. Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante mai mult timp decat este indicat!
Nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si s-ar putea deteriora si materialul.

Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile, in special la copiii carora le-au crescut dintisorii. Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura, pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material. Din motive de igiena si siguranta, schimbati suzeta dupa 1-2 luni de utilizare.

© Farmacia Salix 2016 | 
Suzeta din silicon ortodontica, talia 3, +18luni, 2buc, 28280, Baby Nova