Fares - Capsule Diurosept

0 Recenzii | Nota: 0
In stoc
Cod: 5941141005569
Producator: Fares
36.00 Lei
- +

Transport 2-3 zile lucratoare
Plata securizata cu cardul
31 ani de experienta
Suport clienti

Descriere

Fares - Capsule Diurosept
Sustine si mentine buna functionare a aparatului urinar!
 
Fructele de merisor sunt foarte bune antiseptice urinare (prin acid benzoic, lignani si flavonoide) si diuretice (prin flavone si saponine). De asemenea, au proprietati antiinflamatoare, astringente, hemostatice si antioxidante. Oamenii de stiinta din Finlanda au verificat efectul antimicrobian al fructelor de merisor în infectiile urinare cauzate de Escherichia Coli, constatând capacitatea sa de prevenire a recidivelor pe termen lung.
 
Muguri de plop sunt numiti si propolisul vegetal. Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente în acelasi timp în propolis ca si în mugurii de plop dintre care 3 au proprietati antibiotice si antifungice. Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care îi confera puternice proprietati anti-inflammatorii, analgezice, antifebrile, sudorifice.
 
Caltunasii, cunoscuti si cu denumirea de „condurul doamnei” se cultiva atât ca planta ornamentala cât si ca planta medicinala. Frunzele si florile au gust piperat si se folosesc crude în salate. Întreaga planta are efect antibacterian (fata de germeni gram pozitivi si gram negativi) si antifungic fiind eficienta în inflamatiile urogenitale, mai ales de cauza infectioasa. Are si actiune depurativa, diuretica, laxativa si expectoranta. Planta este recomandata intern în tratamentul bolilor genito-urinare, infectiilor respiratorii, bolilor pielii.

Efecte:
- dezinfectant si antiinflamator urinar
- diuretic

Recomandari:
- infectii ale tractului urinar: cistita, uretrita, pielonefrita

Contraindicatii:
Nu se recomanda copiilor sub 6ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:
Femeile însarcinate si mamele care alapteaza pot lua câte 1 comprimat de 3 ori pe zi timp de 4-5 zile sau la nevoie. Substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui.
 
Mod de administrare:
1-2 capsule de 3 ori pe zi, între mese.
Durata unei cure este de 14-30 zile, sau conform recomandarii medicului. Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamâni.
- See more at: http://www.leacul.ro/produse-naturale/suplimente-remedii/capsule/diurosept-30cps-fares-17705.html#sthash.PSI43h6Y.dpuf
Fares - Capsule Diurosept

Sustine si mentine buna functionare a aparatului urinar!

 • Fructele de merisor sunt foarte bune antiseptice urinare (prin acid benzoic, lignani si flavonoide) si diuretice (prin flavone si saponine).
 • De asemenea, au proprietati antiinflamatoare, astringente, hemostatice si antioxidante.
 • Oamenii de stiinta din Finlanda au verificat efectul antimicrobian al fructelor de merisor în infectiile urinare cauzate de Escherichia Coli, constatând capacitatea sa de prevenire a recidivelor pe termen lung.
 • Muguri de plop sunt numiti si propolisul vegetal.
 • Prin analize chimice de specialitate s-a aratat ca exista 5 substante prezente în acelasi timp în propolis ca si în mugurii de plop dintre care 3 au proprietati antibiotice si antifungice.
 • Mugurii de plop mai contin si derivati ai saligenolului care îi confera puternice proprietati anti-inflammatorii, analgezice, antifebrile, sudorifice.
 •  Caltunasii, cunoscuti si cu denumirea de „condurul doamnei” se cultiva atât ca planta ornamentala cât si ca planta medicinala. Frunzele si florile au gust piperat si se folosesc crude în salate.
 • Întreaga planta are efect antibacterian (fata de germeni gram pozitivi si gram negativi) si antifungic fiind eficienta în inflamatiile urogenitale, mai ales de cauza infectioasa.
 • Are si actiune depurativa, diuretica, laxativa si expectoranta. Planta este recomandata intern în tratamentul bolilor genito-urinare, infectiilor respiratorii, bolilor pielii.


Efecte:

 • dezinfectant si antiinflamator urinar
 • diuretic

Recomandari:
 • infectii ale tractului urinar: cistita, uretrita, pielonefrita

Contraindicatii:
 • Nu se recomanda copiilor sub 6ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:
 • Femeile însarcinate si mamele care alapteaza pot lua câte 1 comprimat de 3 ori pe zi timp de 4-5 zile sau la nevoie.
 • Substantele active trec în laptele matern si pot modifica gustul laptelui.
 
Mod de administrare:
 • 1-2 capsule de 3 ori pe zi, între mese.
 • Durata unei cure este de 14-30 zile, sau conform recomandarii medicului.
 • Cura se poate repeta dupa o pauza de 2 saptamâni.
Recenzii Produs 0

0 Nota | 0 Recenzii


Nu exista inregistrari

Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server...

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙