Glicostat M97 60 Capsule Fares

0 Recenzii | Nota: 0
Stoc limitat
Cod: 5941141007808
Producator: Fares
42.50 Lei
- +

Transport 2-3 zile lucratoare
Plata securizata cu cardul
31 ani de experienta
Suport clienti

Descriere

Glicostat M97 60 Capsule Fares

Glicostat M97 60 Capsule Fares

Prezentare:flacon cu 60 de capsule;

Ingrediente/capsula:

 • extract total 25:1 din fructe de castravete amar(Momordicae fructus)235mg;
 • seminte de schinduf (Foenum -graeci semen);
 • extract total  10:1de frunze de maslin (Olivae folium)47mg;
 • radacina de ginseng(Ginseng radix)23,5mg;
 • extract total 10:1de frunze de dud(Mori folium);
 • frunze de Gymnemae sylvestrae;

Castravetele amar(Momordicae fructus),intra in mod uzual in alimentatia zilnica a populatiilor din zonele subtropicale si tropicale din India,Nepal,China,Africa,Mexic.Cercetarile farmacologice au evidentiat ca substanta activa din aceasta specie,denumita charantina,are actiune puternic hipoglicemianta.Studiile clinice umane au demonstrat reducerea nivelului glicemiei la persoanele cu diabet si diminuarea complicatiilor diabetului cum ar fi cataracta,afectarea rinichilor si obezitatea.

Schinduful are actiune antidiabetica si hipocolesterolemianta prin reducereaa absorbtiei glucozei si a grasimilor de la nivelul intestinului.Studiile efectuate pe persoanele cu diabet zaharat tip 2 carora li s-a administrat extract de seminte de schinduf au aratat o imbunatatire a controlului glucemic si scaderea rezistentei la insulina.

Frunzele de maslin au efect de scadere a colesterolului si trigliceridelor,reduc glicemia si tensiunea arteriala .Ajuta in caz de diabet zaharat,precum si in complicatiile acestuia datorate stresului oxidativ.

Radacina de ginseng,pe langa actiunea stimulenta asupra sistemului nervos,are si efecte antidiabetice ,demonstrate intr-o multitudine de studii.Ginsenozidele din compozitia sa cresc secretia pancreatica de insulina,iar panaxanii stimuleaza legarea insulinei de receptori.Administrata la persoanele cu diabet zaharat a condus la scaderea nivelului de glucoza,lipide si hemoglobina glicozilata.

In frunzele de dud,folosite traditional la noi pentru diabetul zaharat,s-a identificat in laborator prezenta unei substante cu structura chimica asemanatoare cu glucoza,care explica actiunea hipoglicemianta prin inhibarea unor enzime din metabolismul glucidic.

Frunzele de Gymnema sylvestre actioneaza prin cresterea secretiei de insulina,stimularea regenerarii celulelor beta-pancreatice ,cresterea utilizarii glucozei si inhibarea absorbtiei de glucoza la nivel intestinal.

Proprietati:

 • hipoglicemiant;
 • stimuleaza regenerarea celulelor beta-pancreatice;
 • antioxidant;

Recomandat:

 • diabet de tip II;
 • adjuvant in diabetul de tip I;
 • Nu se recomanda copiilor sub 3 ani(efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate)si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
 • Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a constractiilor uterine.Nu se recomanda mamelor care alapteaza,deoarece substantele active trec in laptele matern si pot modifica fustul laptelui.

Mod de administrare:
Copii 3-6 ani:1 capsula de 2 ori pe zi,imediat dupa mesele principale;pentru copiii care nu pot inghiti capsule,se recomanda desfacerea acestora si administrarea continutului cu iaurt.
Copii peste 6 ani:1 capsula de 2-3 ori pe zi imediat dupa mesele principale;
Adulti:1 capsule de 3 ori pe zi,imediat dupa mesele principale.Daca se doreste un efect mai puternic,sau nu se respecta un regim alimentar fara dulciuri se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

Recenzii Produs 0

0 Nota | 0 Recenzii


Nu exista inregistrari

Recent vizitate

Incercam sa va reconectam la Server...

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙