Fares - Capsule Laxativ forte, D85, 30 capsule

0 Recenzii | Nota: 0
Stoc limitat
Cod: 5941141006160
Producator: Fares
25.50 Lei
- +

Transport 2-3 zile lucratoare
Plata securizata cu cardul
31 ani de experienta
Suport clienti

Descriere

Fares - Capsule Laxativ forte

Fares - Capsule Laxativ forte

Ajuta la accelerarea tranzitului intestinal
Sigur si eficient

Ingrediente/capsula:
Frunze de senna (Sennae folium) 157,5 mg, fructe de marar (Anethi fructus), rizomi de revent (Rhei rhizoma), extract din frunze de senna (Sennae folium) standardizat în 20% senozide 45 mg, extract din frunze de aloe vera (Aloe folium) standardizat în 18% aloina 45 mg, rizomi de obligeana (Calami rhizoma).

Frunze de senna (siminichie) au o eficienta actiune laxativa prin continutul în senozide si antrachinone care inhiba reabsorbtia apei la nivelul intestinului gros. Astfel, cresc volumul si presiunea continutului intestinal care stimuleaza miscarile peristaltice restabilind regularitatea scaunelor. Nu se administreaza timp îndelungat deoarece poate produce modificari ale mucoasei intestinului gros.
Frunzele de aloe au fost utilizate înca din Antichitate, fiind renumite pentru virtutile lor curative. Vechii egipteni o numeau "planta nemuririi", iar rusii îi spun „elixirul longevitatii“.
Aloe Vera accelereaza si normalizeaza metabolismul, regenereaza vilozitatile intestinale si detoxifica organismul. În doze mici (0,01–0,02 g), are actiune tonic–amara, stomahica, emolienta, stimulenta a secretiei biliare, fiind utila în hipotonia gastrica si afectiuni hepatobiliare. La doze mai mari (de 0,10–0,25 g) este laxativa si are o actiune purgativa intensa la doze de 0,25–1 g, fiind recomandata în constipatia cronica. Efectul purgativ se datoreaza continutului bogat în antrachinone care stimuleaza direct mucoasa intestinala, cresc motilitatea, inhiba absorbtia de apa si electroliti, reducând astfel consistenta scaunului.
Reventul este cunoscut din cele mai vechi timpuri ca medicament purgativ. Reventul este o planta indigena din nord-vestul Chinei, astazi fiind cultivata în întreaga lume. Studiile sistematice efectuate asupra reventului au demonstrat prezenta antrachinonelor cu efect purgativ si a unei rezine colorata în galben - brun cu proprietati puternic laxative. Efectul laxativ se instaleaza dupa 8-10 ore de la ingerare.
Mararul este un remediu excelent împotriva flatulentei si colicilor asociate datorita efectului antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor) si carminativ (favorizeaza eliminarea gazelor intestinale).
Obligeana este o planta originara din India, unde era folosita ca medicament din timpurile cele mai vechi. Are proprietati stomahice, antispastice, carminative, sedative si calmante fiind folosita în tulburarile digestive,
diverse tulburari dispeptice, între care balonari si colici abdominale.

Efect:

 • -laxativ prin stimularea directa a peristaltismului intestinal
 • -antispastic intestinal (combate spasmele musculaturii netede a intestinelor)
 • -carminativ (favorizeaza eliminarea gazelor intestinale)

Recomandari:

 • -diferite forme de constipatie (acuta, ocazionala, cronica, rebela la alte tratamente, prin pareza intestinala)
 • -evacuarea intestinului înaintea unor investigatii (colonoscopie, irigoscopie) sau a unor interventii chirurgicale pe colon.

Contraindicatii:

 • Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, în caz de obstructii si inflamatii acute ale intestinelor si în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

 • Nu se recomanda femeilor însarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine.
 • Substantele active trec în laptele matern si pot produce diaree la sugari.

Efecte secundare si interactiuni:

 • Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
 • La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Întrebuintare:

 • 1 capsula de 1-2 ori pe zi, dimineata si/sau seara.
 • Efectul laxativ se instaleaza dupa 8-10 ore de la ingerare.
 • Produsul se poate administra timp de 2 saptamâni, sau la nevoie.
 • Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Evaluarea eficientei:

 • *S-au administrat capsule “Laxativ Forte” timp de 14 zile, în doza de 2 capsule seara, la pacienti cu constipatie cronica si colon iritabil asociat cu constipatie.
 • *S-a constatat ameliorarea pâna la normalizare a tranzitului intestinal, a colicilor si a balonarii asociate constipatiei la 95% din pacienti.
 • *Produsul a fost lipsit de reactii adverse, fiind bine tolerat.


Prezentare: 30 capsule a 450g
 

Recenzii Produs 0

0 Nota | 0 Recenzii


Nu exista inregistrari
Incercam sa va reconectam la Server...

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.

Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙